Kretsmestere 2024 fra Eiker OL

Postet av Grete Thorsby den 30. Apr 2024

Årets kretsmesterskap i sprint ble gjennomført 30. april 2024 på en meget god måte i regi av Konnerud OL, med Svensedammen skole som arena. Det var mye asfalt i et middels kupert boligområde bestående av eneboliger, rekkehus, barnehager, lekeplasser og noen mindre skogområder. Dette taklet imidlertid Eikerløperne på en særdeles god måte der 39 løpere ikledd Eikerdrakta møtte til start. I klasse D13/14 var det bare å se Eikerløpere på pallen, der Jenny Hovdenak Holmes ble nr. 1, Ingeborg Marie Bjørgum-Thorsby nr. 2 og Nila Hilleren kom på en flott tredje plass. Anita Hilleren ble nr. 3 i klasse D17-, mens vinnere av hhv klasse D50, D60 og H70 ble Eikerløperne Hilde Hovednak, Torun Dyrkorn og Hans Roar Bakken. Vi gratulerer så mye og Eiker OL er stolte av dere og resten av Eikerløperne som deltok.

Dette løpet var også tredje og siste løp i årets Drammen City Cup. Sammenlagtresultatene finner du her: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/926